***blat: 10 oua, 10 linguri cu zahar, 5 linguri cu nuca macinata, 2 linguri cu cacaua si 7 linguri cu faina.
***glazura: 400 gr. ciocolata menaj si 16 linguri cu ulei.
***cocos alb si verde
Mod de preparare:
Blat:**Galbenusurile se freaca spuma cu zahar, dupa care se adauga cacaua, nuca macinata si se amesteca bine. Se adauga faina si albusurile batute spuma, dupa care se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace blatul la foc mediu.
Glazura:**Se topeste ciocoalata pe baie de aburi dupa care se adauga uleiul si se fierbe.
Se trece bucatile de blat prin glazura de ciocolata,
4 comentarii:
Ti-ai iesit tare frumoase. Chiar mi-ai facut pofta.
araat super bine! :D
Te rog din suflet sa mi spui de unde ai cumparat cocos verde ca eu am ametit cautand.....sunt din bucuresti! Te pup. Mutumesc
Cocos verde gasesti (fara a face reclama)de exp. la kaufland, eu de-acolo am cumparat.
Iti doresc, o saptamana frumoasa in continuare :)
Trimiteți un comentariu