sâmbătă, 3 octombrie 2009

PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ



Ingrediente: pulpe de pui, sunca presata, ceapa, usturoi, sare, piper, supa de pui, bulion de rosii, ciuperci, rosii, boia dulce, boia iute, ardei iute si orez.
Mod de preparare:
Se curata ceapa, si se taie in patru. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza cu sare si piper. Sunca se taie fasii si cubulete. Rosiile se taie feli. Ciupercile se scurg de apa.

Se pun pulpele la prajit in uleiul incins.

Se prajesc pe toate partile la foc potrivit.

Dupa care se adauga ceapa, usturoiul, sunca si se mai prajesc 2-3 minute.

Se adauga supa de pui, si se fierbe inabusit 30 de minute.

Apoi se adauga ciupercile,

Bulionul de rosii,

Boiaua dulce si iute,

Rosiile si ardeiul iute si se mai fierbe 3-4 minute.
Se fierbe orezul in apa cu sare, dupa care se scurge de apa.

Pulpele de pui cu sos picant se servesc cu garnitura de orez.
Pofta buna!

2 comentarii:

Bucataras spunea...

Arata senzational...Felicitari

diviana spunea...

Multumesc, bucataras :)
de gust nu mai vorbesc....