marți, 29 iulie 2008

CARTOFI COPTI IN COAJA CU ARIPIOARE DE PUI LA CUPTOR

Ingrediente: aripioare de pui, cartofi, vegeta, piper, ulei, apa, unt sau crema de unt.

Mod de preparare:
Aripioarele de pui se curata, se spala si se taie in doua. Se ung pe ambele parti cu ulei, dupa care se condimenteaza cu vegeta si piper (sau alte condimente). Se aseaza in tava, in care se adauga uleiul si apa. Se da la cuptor la foc potrivit.








Cartofi se spala, dupa care se invelesc in folie de aluminiu si se coc la cuptor.

Dupa ce sau copt se curata de coaja si se pune o bucata de unt sau se ung cu crema de unt si se servesc cu aripioarele de pui si salata de rosii.


Pofta buna!

Un comentariu:

retete culinare spunea...

Arata super, eu am facut tot cu cartofi in coaja, dar inainte sa ii pun in cuptor i-am fiert cam 15 minute, apoi am pus branza rasa pe ei. Au iesit deliciosi :)