miercuri, 5 noiembrie 2008

FRIPTURA DE PUI

Ingrediente: pulpe de pui, piper, vegeta, boia iute sau dulce, usturoi, ulei si apa.
Mod de preparare:
Pulpele de pui se dezoseaza, se curata de piele, dupa cre se spala si se scurg bine. Se ung cu ulei si se condimenteaza cu vegeta, piper si boia. Se lasa la frigider 2 ore.
Dupa care se aseaza in tava, in care se adauga uleiul si apa si se introduce la cuptor. Cand sunt aproape gata se aduga usturoiul taiat marunt si se mai lasa la cuptor pana cand sunt gata.
Se serveste impreuna cu diferite garnituri si salate.

Pofta buna!

Un comentariu:

mancare_traditionala spunea...

super...felicitari!

chinezii mai pot face minuni din pui, pt. idei poti rasfoi meniul lor, astia lucreaza cu bucatari chinezi de ex:

mancare chinezeasca

dar merita vazut si meniul celor din bucataria traditionala ...