Ingrediente: petalele de la 3-4 trandafiri rosi, 4 litri de apa, 500 gr. de zahar si 2 -3 lamai.
Mod de preparare:
Petalele de trandafir se pun intr-un borcan de sticla, peste care se adauga apa, lamaiile taiate rondele si zaharul.
Se lasa sa se odihneasca 2 zile la soare, apoi inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
Apoi se filtreaza si se toarna in sticle si se pastreaza la rece pana in momentul serviri.
6 comentarii:
dupa ce citesti ce am scris eu, te invit sa scrii si tu, numai sa ma anunti sa vin si eu sa citesc dardindar: Tu cum ti-ai intalnit perechea?
O reteta foarte interesanta.
Ce bunut :), arata foarte bine!
Sucul de soc (socata)si sucul de trandafiri sunt sucurile pe care bunica mea le facea des :)
Felicitari pt. participarea la concurs! Multa bafta!
Florena, multumesc! :)
Trimiteți un comentariu