duminică, 30 noiembrie 2008

FLORI CU GEM


Ingrediente: 500 gr. faina, 150 gr. zahar, 1 ou, 1 galbenus, 250 gr. unt, gem de caise si zahar pudra.



Mod de preparare:
Se farmanta un aluat din faina, zahar, ou, galbenus si unt. Se infasoara in folie si se da la frigider pentru 30 de minute.









Din aluat se intinde o foaie de aluat si se decupeaza flori de dimensiuni diferite, dupa care se coc in tavi unse.






Se asambleaza cate 2 sau 3 cu gem incalzit si se pudreaza cu zahar.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Am trecut sa vad ce mai faci.
Ce fursecuri frumoase ai facut!!!! Cred ca sunt tare bune.

Maya spunea...

Îmi plac mult fursecurile astea,mai ales daca le face altcineva! :D
Mi se par asa fara spor..ca dupa ce coc 4 tavi,am doar 2..ca le lipesc :D
dar sînt cele mai bune si fragede!

Anonim spunea...

Iti doresc sa ai parte de un Craciun fericit, linistit si imbelsugat si de un An Nou plin de bucurii si impliniri alaturi de familie si de toti cei dragi tie! Te puup!!

diviana spunea...

Craciun Fericit!
Iulia, multumesc.