sâmbătă, 29 august 2009

Rulouri umplute cu crema de gutui


Ingrediente: 2 pachete de rulouri foietaj din comert, 400 ml. de frisca, 1 plic de intaritor de frisca, 370g gem de gutui (daca e de casa e mai bun :) ) si zahar pudra.


Mod de preparare:







Se torna frisca intr-un castron si se bate cu mixerul dupa care se adauga intaritorul de frisca.

Cand este batuta bine, se adauga gemul de gutui, se amesteca
si se umple rulourile cu aceasta compozitie.


Se pudreaza cu zahar.

2 comentarii:

Diana Didona spunea...

Par tare bune. Dar eu n-am de unde sa cumpar rulouri, asa ca trebuie sa le fac singura - cand o sa am timp.

iulia spunea...

Eu ador rulourile astea, te scot mereu din incurcatura, cand ai vizite neasteptate, merg umplute cu diverse creme, iar crema pe care ai facut-o tu mi se pare foarte gustoasa. Pup si merci pentru idee!! :)