miercuri, 29 aprilie 2009

SOS DE SPANAC CU OCHIURI DE OUA


Ingrediente: spanac, faina, lapte, sare, ulei sau unt si usturoi.


Mod de preparare:
Spanacul se spala bine din mai multe ape.
Se pune la fiert in apa cu sare, cand apa fierbe si se lasa 20 minute.
Cand este gata spanacul se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins, dupa care se adauga faina, se amesteca si se lasa un pic sa se prajeasca, dupa care se adauga laptele incet ca la maioneza amestecand continuu, dupa care se lasa sa fiarba un pic sosul. Se adauga usturoiul pisat, sarea si spanacul tocat si se mai lasa un pic pe foc amestecand continuu.
Se serveste cu ochiuri de oua, canat prajit
Pofta buna!

4 comentarii:

Leila spunea...

http://www.widgetbox.com/widget/calendar-bestar#comments-and-ratings

cu draga inima iti oferim la randul nostru acest frumos calendar ce iti va infrumuseta blogul .

cu drag Leila & Lory

diviana spunea...

Leila, Lory, multumesc :)

Florin Filimon spunea...

cata faina si cat lapte ? eu am un pachet de 700 g spanac

alina spunea...

e foarte bun si cu cartofi prajiti langa si foarete satios