Ingrediente: muschi de porc, ulei de masline, boia, dovlecei, ardei gras rosu, ceapa, usturoi, cimbru, vin, supa de legume si busuioc proaspat (uscat).
Mod de preparare:
Carnea se taie fasii late de 2 cm si se lasa sa se marineze cca 2 ore in ulei amestecat cu o lingurita de boia. Se curata dovleceii si se taie rondele sau cubulete groase.
Ardeiul gras se curata si se taie cubulete, dupa care ceapa, usturoiul se toaca marunt.
Ardeiul gras se curata si se taie cubulete, dupa care ceapa, usturoiul se toaca marunt.
Se scoate carnea si se lasa sa se scurga putin. Se prajeste apoi la foc iute, dupa care se adauga ceapa, usturoiul, sare si piper si se lasa sa se prajeasca la foc moderat. Se adauga dovleceii, ardeiul rosu si cimbrul.
Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit cca 10-15 min. la foc mic.
Se potiveste cu piper si boia si se presara busuioc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu