marți, 16 iunie 2009

SPUMA DE ZMEURA



Ingrediente: 3 albusuri de ou, 100gr. zahar, 1 plic de zahar vanilat si 400 gr. zmeura.







Mod de preparare:
Albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se bat spuma pe aburi pana se intareste.

Se ia de pe foc si se incorporeaza zmeura,
dupa care se toarna in cupe si se orneaza cu zmeura.

Se poate servi imediat, dar e mai gustoasa dupa ce sta 1 ora la rece. :)
Se poate face si cu capsuni, visine.....

3 comentarii:

klausenburger spunea...

ce pacat ca nu te-am gasit mai repede... voiam sa fac o spuma de capsuni si nu-mi aminteam cum o facea mama cand eram mica. cred ca era ca si a ta... multumesc ca mi-ai amintit gustul copilariei

diviana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
diviana spunea...

cu multa placere, klausenburger :)