vineri, 11 iulie 2008

TOCANITA DE ARIPIOARE DE PUI CU MACAROANE


Ingrediente: aripioare de pui, ceapa, ardei gras, rosie, foi de dafin, frunze de patrunjel, sare, piper, ulei, boia, macaroane si apa.



Mod de preparare:
Ceapa si ardeiul se taie julient. Aripioarele de pui se curata, se spala si se taie in doua.
In uleiul incins se adauga ceapa si ardeiul, dupa care se adauga un pic de boia, aripioarele de pui, foile de dafin, rosiile, frunzele de patrujel si apa. Se potriveste de sare si piper.






Macaroanele se fierb in apa cu sare, dupa care se scurg de apa.






Intr-un castron se pun macaroanele, dupa care se adauga tocanita de carne si se amesteca.
Pofta buna!

2 comentarii:

monica-elizabet spunea...

diviana te rog pune reteta cu poze in forumul bucatarianoastra.com

andreea ursan spunea...

fff buna reteta..felicitari...si multumesc..a iesit super buna ;)