Ingrediente: un dovlecel potrivit, ceapa, rosie, ardei, ulei, apa, sare, faina, lapte si marar.
Mod de preparare:
Dovlecelul se rade pe razatoarea cu gauri mari, ceapa se taie marunt, ardeiul si rosia felii.
In ulei se caleste ceapa, se adauga dovlecelul si se mai caleste un pic, dupa care se adauga ardeiul, rosia si apa cat sa nu treaca peste dovlecel. Se fierbe cca 15-20 de min, dupa care se adauga sarea.
In ulei se caleste ceapa, se adauga dovlecelul si se mai caleste un pic, dupa care se adauga ardeiul, rosia si apa cat sa nu treaca peste dovlecel. Se fierbe cca 15-20 de min, dupa care se adauga sarea.
Ciuspaisul (mancarica) de dovlecel se poate servi cu tocanita de carne sau pulpe de pui.
Pofta buna!
Un comentariu:
imi pare rau dar reteta originala nu e asa
Trimiteți un comentariu