luni, 8 iunie 2009

PRAJITURA CU CIOCOLATA SI NUCA DE COCOS

Ingrediente:
***blat: 10 oua, 10 linguri cu zahar, 5 linguri cu nuca macinata, 2 linguri cu cacaua si 7 linguri cu faina.
***glazura: 400 gr. ciocolata menaj si 16 linguri cu ulei.
***cocos alb si verde
Mod de preparare:
Blat:**Galbenusurile se freaca spuma cu zahar, dupa care se adauga cacaua, nuca macinata si se amesteca bine. Se adauga faina si albusurile batute spuma, dupa care se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace blatul la foc mediu.
Se lasa sa se raceasca, dupa care se taie bucati.
Glazura:**Se topeste ciocoalata pe baie de aburi dupa care se adauga uleiul si se fierbe.
Se trece bucatile de blat prin glazura de ciocolata,
dupa care se tavalesc prin nuca de cocos.


4 comentarii:

diana spunea...

Ti-ai iesit tare frumoase. Chiar mi-ai facut pofta.

diamond spunea...

araat super bine! :D

Anonim spunea...

Te rog din suflet sa mi spui de unde ai cumparat cocos verde ca eu am ametit cautand.....sunt din bucuresti! Te pup. Mutumesc

diviana spunea...

Cocos verde gasesti (fara a face reclama)de exp. la kaufland, eu de-acolo am cumparat.
Iti doresc, o saptamana frumoasa in continuare :)