duminică, 25 ianuarie 2009

OREZ MEXICANA CU CARNE DE PUI LA CUPTOR

Ingrediente: o punga de "orez Mexicana" (care contine: orez cu curcumin (condiment), fasole rosie, fasole verde, porumb, ardei rosu si ceapa), ulei sau unt, sare, piper, apa si carne de pui.








Mod de preparare:
Se pune la incins, intr-o tigaie, o lingura de unt sau ulei,














se adauga orezul mexicana si se amesteca continuu la foc puternic 5-7 min.













Dupa care se aduga un pahar de apa, sare, piper si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute amestecand mereu.





















Carnea de pui se curata, se spala bine si se unge pe ambele parti cu ulei, dupa care se condimenteaza cu vegeta si piper (sau alte condimente). Se aseaza in tava, in care se adauga uleiul si apa.

Se da la cuptor la foc potrivit.
Orezul mexican se serveste impreuna cu carnea de pui.

Pofta buna!

Niciun comentariu: