vineri, 11 decembrie 2009

FARFALE CU PESMET

Ingrediente: farfale, pesmet, apa, sare, ulei si zahar.







Mod de preparare:
Se fierb farfalele in apa cu sare, dupa care se scurg.
Intr-o tigaie se incinge un pic de ulei, se adauga pesmetul si se prajeste pana devine maroniu.
Se adauga peste pesmet, farfalele si se amesteca bine, dupa care se ia de pe foc.
In momentul serviri se presara zahar.
Pot fi servite atat calde cat si reci.

9 comentarii:

maria mihalache spunea...

Gustos ..............

Just me spunea...

DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

Anonim spunea...

Pot sa fii mai precisa cu cantitatile.

maya spunea...

Sarbatori fercite!

Ala Oancea spunea...

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! La multi ani !

iulia spunea...

Craciun fericit, multa liniste in suflet si multe bucurii!! Un An Nou plin de impliniri!! La Multi Ani!!

bucatar maniac spunea...

Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Sarbatori fericite!

diviana spunea...

Multumesc pt. urari
Craciun Fericit!

Just me, multumesc pt. premiu, am sa-l ridic :)

Cristi spunea...

Bună ziua, am 3 propuneri de parteneriat pentru acest blog

Dacă te-ar interesa un schimb de link cu unul dintre bloguri sau cu toate 3, trimite-mi un Reply la mesaju acesta.

Iar blogurile mele sunt :

Coafuri tunsori frizuri
http://coafuritunsorifrizuri.blogspot.com/

Diet
http://best-dietss.blogspot.com.

Machiaj
http://machiajdeochi.blogspot.com/

Toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj.