miercuri, 27 mai 2009

CARTOFI LA TIGAIE IN STIL SPANIOL

Ingrediente: cartofi noi, ceapa, ardei gras rosu sau galben, rosii, carnat sau salam, ulei de masline, sare, piper si apa.





Mod de preparare :
Rosiile se taie cubulete. Se decojeste carnatul si se taie rondele. Ardeiul se taie bucati. Ceapa se taie felii.









Cartofii se curata, se spala, se taie in patru si se fierb in apa cu sare.
Se caleste ceapa in uleiul incins,

apoi se adauga ardeiul gras si se inabusa 2 minute,

dupa care se adauga rosiile si 3 linguri de apa.
Se acopera si se inabusa 15-20 minute. Se condimenteaza cu sare si piper.

Dupa care se adauga carnatul.

Se scurg cartofii de apa si se adauga in tigaie si se mai inabusa 5 minute.



Pofta buna!

4 comentarii:

Ala Oancea spunea...

Foarte bun ! Yammy !

bucatar maniac spunea...

criminali cartofi tai! bun de tot!

diviana spunea...

:)

ioan aurelian spunea...

va multumesc sant in spania si iam facut o surpriza la nevasta o fost foarte buna