joi, 10 decembrie 2009

CIORBA DE FASOLE VERDE CU CARNE DE PUI

Ingrediente: fasole verde, pulpe de pui, frunze de patrunjel, ardei, apa, ceapa si /sau usturoi, faina, boia, ulei, sare si smantana.




Mod de preparare:
Usturoiul si ceapa, tocata marunt, se caleste in uleiul incins, apoi se adauga faina, boiaua, se amesteca si se stinge cu apa, dupa care se adauga pulpele spalate, sarea si se lasa sa fiarba.
Cand carnea de pui este fiarta de jumatate se adauga fasolea verde, care a fost spalata si rupta bucati mai mici, ardeiul taiat felii, frunzele de patrunjel si se lasa sa fiarba in continuare la foc incet.
In momentul serviri se adauga smantana.

Pofta buna!

4 comentarii:

maria mihalache spunea...

Imi place aceasta ciorbica, o fac si eu dar nu pun usturoi............felicitari,arata tare bine!

diviana spunea...

Multumesc :)
Si mie imi place, foarte mult aceasta ciorbica, de fapt eu sunt fan ciorbe :)

Lissa's Cakes spunea...

Sarbatori fericite!

diviana spunea...

Multumesc Lissa.
Craciun Fericit!