*** pentru foi: 16 linguri de lapte, 10 linguri de ulei, 200 gr. zahar, 2 oua intregi, 1 lingurita amoniac (bicarbonat), faina cat cuprinde.
***pentru crema: 300 gr zahar, 1 litru de lapte, 7 linguri de faina, 200 gr. margarina
***pentru glazura: 50 gr. ciocalata menaj, 2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Separat se dizolva faina cu 200 ml. lapte
si se adauga peste compozitia de mai sus
se lasa sa fiarba pana se ingroasa.
se lasa sa fiarba pana se ingroasa.
Cu aceasta crema se umple foile.
***Glazura*** Se topeste ciocolata menaj, se adauga uleiul, se amesteca dupa care cu o lingura se toarna peste prajitura.
4 comentarii:
Diana,
Ti-am oferit un premiu.
wow si de cind caut o reteta cu crema caramel.Sigur o prestez...mi-am salvato acu'.Mersi Diana.
chiar merita incercata.
este foarte gustoasa :))
la multi ani!reteta e usoara dar f.f.buna!
Trimiteți un comentariu