Oricare dintre variante vei alege, cu siguranta nu vei da gres :)
Ingrediente: 200 gr.piscoturi savoiardi, 1 cutie de mascarpone, 200 ml. frisca lichida, 1 plic intaritor de frisca, 100 gr. zahar, 3 galbenusuri, cafea, esenta de rom si cacaua.
Mod de preparare:
Piscoturile se insiropeaza cu cafeaua amestecata cu o lingura de zahar si esenta de rom.
Separat se bate frisca spuma, se adauga intaritorul de frisca,
dupa care se adauga pe rand compozitia de mai sus si se amesteca foarte bine.
Inainte de servire se presara cu strecuratoarea mica cacaua neindulcita.
5 comentarii:
Ce frumos l-ai facut in style tort.Eu iubesc Tiramisu :).te pup.
Blogul dvs are un link catre alt blog al carei detinatoare este de o etica indoielnica: a furat retete postandu-le cu nerusinare fara sa indice sursa asa cum este etic. Blogul persoanei este:
http://niko1212-cuisinedunickolet.blogspot.com/
Si ce a facut:
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/unii_muncesc_altii_huzuresc_-4751/
Va indemn sa va alaturati protestului nostru si sa refuzati sa mai apareti pe un blog care nu ne onoreaza. Eu una am blocat-o.
Deliciasa prajitura!Si are un aspect extrem de imbietor!
Irina
ma gandeam sa fac si eu aceasta prajitura tiramisu dar nu inteleg ceva, se v-a manca ouale crude ?????Nu necesita coacere ?!
-galbenusul se pune in crema, si nu necesita coacere :)
-daca esti insarcinata, ( sau din alt motiv nu poti consuma ou crud) se poate face aceasta prajitura eliminand galbenusul, crema va fi mai alba :)
-incearca si varianta cu fructe, e delicioasa ...:)
Trimiteți un comentariu