joi, 9 octombrie 2008

SALAM DE BISCUITI



Ingrediente: 1 kg. biscuiti, 3 linguri cacao, esenta de rom, 250 gr. margarina, 200 gr. zahar pudra, lapte



Mod de preparare:
Jumatate din cantitatea de biscuiti se sparg cu merdeneaua sau se trec prin masina de tocat carne, iar cealalta jumatate se rup cu mana.









Biscuiti se amesteca cu zaharul pudra, cacaua, esenta de rom, margarina si laptele caldut (laptele se adauga treptat cca250 ml) si se amesteca bine.








Din aceasta compozitie se pune pe folie si se modeleaza sub forma de salam,










dupa care se pune la rece.
Cine doreste poate sa puna in salamul de biscuiti: nuci, stafide, etc, dupa preferintele fiecaruia.

2 comentarii:

Bucataria-Paradis spunea...

hmmmmmm ce bun trebuie sa fie.Nu l-am facut de un car de ani,dar nusai trebuie sa-ti incerc reteta.Mersi Diana.

Didona spunea...

Esti pe lista premiantelor, for ever - si pentru ca esti tiza mea. Suntem cele mai tari!
Un nou premiu, frumos numit Brillante, pentru tine.
Sarutari!