Ingrediente: 1 kg. biscuiti, 3 linguri cacao, esenta de rom, 250 gr. margarina, 200 gr. zahar pudra, lapte
Mod de preparare:
Jumatate din cantitatea de biscuiti se sparg cu merdeneaua sau se trec prin masina de tocat carne, iar cealalta jumatate se rup cu mana.
Biscuiti se amesteca cu zaharul pudra, cacaua, esenta de rom, margarina si laptele caldut (laptele se adauga treptat cca250 ml) si se amesteca bine.
Din aceasta compozitie se pune pe folie si se modeleaza sub forma de salam,
dupa care se pune la rece.
2 comentarii:
hmmmmmm ce bun trebuie sa fie.Nu l-am facut de un car de ani,dar nusai trebuie sa-ti incerc reteta.Mersi Diana.
Esti pe lista premiantelor, for ever - si pentru ca esti tiza mea. Suntem cele mai tari!
Un nou premiu, frumos numit Brillante, pentru tine.
Sarutari!
Trimiteți un comentariu