Ingrediente: carne de porc si/ sau de vita, sare, piper, miez de paine, ou, usturoi, frunze de patrunjel si ulei.
Mod de preparare:
Se da carnea prin masina de tocat. Se inmoaie painea in apa si se stoarce. Usturoiul se curata si se piseaza.
In carnea tocata se adauga miezul de paine, usturoiul, sarea, piperul, ouale si patrunjelul tocat.
Aceata compozitie se amesteca si se fac bilute de marimea unei nuci
si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.
Se da carnea prin masina de tocat. Se inmoaie painea in apa si se stoarce. Usturoiul se curata si se piseaza.
In carnea tocata se adauga miezul de paine, usturoiul, sarea, piperul, ouale si patrunjelul tocat.
si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.
Pofta buna!
2 comentarii:
Clasice si foarte bune
Mie mi s-a facut pofta uitandu-ma pe blogul tau. Viziteaza-ma si pe mine. :)
Trimiteți un comentariu