joi, 5 noiembrie 2009

CIORBA DE CARTOFI CU CARNE DE PORC



Ingrediente: cartofi, carne de porc (proaspata /afumata), ardei macinat, ceapa, rosie, frunze de patrunjel, sare, ulei, apa, smantana si ardei iute.


Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei.
Se adauga ardeiul macinat,

carnea spalata si taiata cubulete, dupa care se adauga apa, foaia de dafin, sarea si se lasa sa fiarba la foc incet.

Cand carnea este mai bine de jumatate fiarta se adauga cartofi curatati, spalati si taiati in patru, rosia, frunzele de patrunjel si se lasa sa fiarba in continuare.
Se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

2 comentarii:

Liana Morar spunea...

Arata exact pe gustul meu de ardeleanca:)
Spor in continuare!

Radu Savutiu spunea...

Well done