joi, 15 mai 2008

CONOPIDA CU KAIZER LA CUPTOR

Ingrediente: o conopida, kaizer, ceapa, oua, cascaval, sare, piper, pesmet si ulei








Mod de preparare:
Se curata conopida, se spala, si se fierbe cam 10 minute in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga in sita.
Ceapa si kaizerul se calesc in ulei.
Un vas rezistent la foc se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet, dupa care se pune o parte din conopida, apoi se pune kaizerul si ceapa calita, peste care se pune conopida ramasa.
Se da la cuptor 10 minute, dupa care se toarna ouale batute si se rade cascaval deasupra.
Se mai coace la cuptor cca 20 de minute, pana ce compozitia se rumeneste frumos.









Pofta buna!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Waw , ce fain suna !!! Trebuie neaparat sa o incerc si eu !!!Sidy de pe Gustos.ro sunt !!!

diviana spunea...

Este o mancare usoara. Merita incercata.