Mod de preparare:
Se desprind frunzele de varza. Pentru umplutura, ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, dupa care se adauga orezul nefiert si se mai caleste un pic.
Se ia de pe foc si se amesteca cu carnea tocata si se adauga condimentele pentru sarmale.
Intr-o cratita se face un pat de frunze din varza taiata,
peste care se cladesc sarmalutele.
Sarmalutele se acopera cu un strat de frunze taiate marunt, marar, se adauga apa si se fierb inabusit la foc mic.
Inainte de a se lua de pe foc, se adauga bulionul de rosii si se mai fierbe inabusit 4-5 minute.
Se servesc fara....
sau cu smantana.
Pofta buna!
2 comentarii:
Ce bune ar fi vreo 3:)
Foarte frumos blogul, precum si imginea din header si citatul. Este unul dintre preferatele mele de asemenea.
Minunat blogul dvs, v-am trecut si eu in Blogroll! :)
Trimiteți un comentariu