Ingrediente: pielea din jurul gatului de la rata, inima, pipota, sare, piper, ulei, pesmet, ou, ceapa, ardei gras, morcov, patrunjel radacina si frunze.
Mod de preparare:
Se fierbe in apa cu sare, inima, pipota, morcovul si patrujelul radacina.
Cand sunt fierte, se lasa sa se raceasca, dupa care se taie cubulete mici (sau se dau prin masina de tocat,) la fel si ardeiul gras si ceapa.
Se amesteca toate ingredientele, se adauga pesmetul, oul, frunzele de patrunjel si se potriveste cu sare si piper, dupa care se umple gatul de rata.
Cand este gata se taie rondele.
2 comentarii:
Buna ziua, imi place blogul dvs, daca v-ar interesea sa facem un schimb de link-uri pentru http://www.retete-slabit.net as fi incantat. Ne putem auzi pe email: admin@retete-slabit.net daca sunteti de acord. Multumesc si succes in continuare.
O reteta deosebita.
Trimiteți un comentariu