Ingrediente: spanac, faina, lapte, sare, ulei sau unt si usturoi.
Spanacul se spala bine din mai multe ape.
Cand este gata spanacul se scurge de apa, se lasa sa se raceasca si se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, dupa care se adauga faina, se amesteca si se lasa un pic sa se prajeasca, dupa care se adauga laptele incet ca la maioneza amestecand continuu, dupa care se lasa sa fiarba un pic sosul. Se adauga usturoiul pisat, sarea si spanacul tocat si se mai lasa un pic pe foc amestecand continuu.
Pofta buna!
4 comentarii:
http://www.widgetbox.com/widget/calendar-bestar#comments-and-ratings
cu draga inima iti oferim la randul nostru acest frumos calendar ce iti va infrumuseta blogul .
cu drag Leila & Lory
Leila, Lory, multumesc :)
cata faina si cat lapte ? eu am un pachet de 700 g spanac
e foarte bun si cu cartofi prajiti langa si foarete satios
Trimiteți un comentariu