vineri, 24 aprilie 2009

CIORBA DE MIEL



Ingrediente: carne de miel, morcov, patrunjel, telina, ardei galben si rosu, cartof, ceapa, rosie, sare, frunze de leustean, galbenus de ou, smantana, zeama de lamaie sau bors.

Mod de preparare:
Se taie ceapa si rosiile feli, zarzavaturile si carnea se taie cubulete.Intr-o cratita se pune un pic de ulei, apoi se pun zarzavaturile si carnea si se calesc un pic, se aduga sarea, apa si se lasa sa fiarba la foc incet.
Cand este gata se adauga frunzele de leustean, se ia de pe foc si se aduga un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de smantana.
Se acreste cu zeama de lamaie sau bors.

Pofta buna!

3 comentarii:

diviana spunea...

The Kin'Xp, thank you :)

diana spunea...

Putini au avut curaj sa faca ciorba de miel. Sunt sigura ca a ta a iesit delicioasa.

diviana spunea...

Curaj,... nu ai nevoie, dar de ingrediente ...da.
Lansarea ciorbei a avut succes :) (am gatit prima data).
Te pup Diana.