Ingrediente:
-pentru foaia de clatita: 2 oua, 250 gr. faina, 500 ml. apa minerala sau lapte, un praf de sare, 2 linguri de zahar si 50 ml. ulei.
-pentru umplutura: branza de vaci, zahar vanilat, zahar, galbenus de ou, smantana, coaja rasa de lamaie, (se mai poate pune esenta de rom, stafide)
Mod de preparare:
Clatita se face dupa reteta pe care o gasiti aici.
Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu smatana, coaja rasa de lamaie, galbenusul de ou, zaharul si zaharul vanilat. (si stafide cine are :) )
Se umple clatitele cu crema de branza si se ruleaza.
yummy, sectiunea ma face sa salivez!:D eu pap branza cu...orice!:D
RăspundețiȘtergeresi pe mine ma cam cheama sectiunea aia delicioasa!
RăspundețiȘtergereDiana, te invit sa iei niste premii de la mine.
RăspundețiȘtergereTe pup.
Diamond, Alison, sunteti cam departe, va pot oferi doar virtual :)
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru premii Diana.
de muuult nu am maimancat asa ceva . Mi-ai facut pofta acuma . Sunt foarte bune
RăspundețiȘtergeresi mie imi plac foarte mult :)
RăspundețiȘtergere