Ingrediente: petalele de la 3-4 trandafiri rosi, 4 litri de apa, 500 gr. de zahar si 2 -3 lamai.
Mod de preparare:
Petalele de trandafir se pun intr-un borcan de sticla, peste care se adauga apa, lamaiile taiate rondele si zaharul.
Se lasa sa se odihneasca 2 zile la soare, apoi inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
Apoi se filtreaza si se toarna in sticle si se pastreaza la rece pana in momentul serviri.
dupa ce citesti ce am scris eu, te invit sa scrii si tu, numai sa ma anunti sa vin si eu sa citesc dardindar: Tu cum ti-ai intalnit perechea?
RăspundețiȘtergereO reteta foarte interesanta.
RăspundețiȘtergereCe bunut :), arata foarte bine!
RăspundețiȘtergereSucul de soc (socata)si sucul de trandafiri sunt sucurile pe care bunica mea le facea des :)
RăspundețiȘtergereFelicitari pt. participarea la concurs! Multa bafta!
RăspundețiȘtergereFlorena, multumesc! :)
RăspundețiȘtergere