Ingrediente:
-pentru foaia de clatita: 2 oua, 250 gr. faina, 500 ml. apa minerala sau lapte, un praf de sare, 2 linguri de zahar si 50 ml. ulei.
-pentru umplutura: branza de vaci, zahar vanilat, zahar, galbenus de ou, smantana, coaja rasa de lamaie, (se mai poate pune esenta de rom, stafide)
Mod de preparare:
Clatita se face dupa reteta pe care o gasiti aici.
Pentru umplutura se amesteca branza de vaci cu smatana, coaja rasa de lamaie, galbenusul de ou, zaharul si zaharul vanilat. (si stafide cine are :) )
Se umple clatitele cu crema de branza si se ruleaza.
6 comentarii:
yummy, sectiunea ma face sa salivez!:D eu pap branza cu...orice!:D
si pe mine ma cam cheama sectiunea aia delicioasa!
Diana, te invit sa iei niste premii de la mine.
Te pup.
Diamond, Alison, sunteti cam departe, va pot oferi doar virtual :)
Multumesc pentru premii Diana.
de muuult nu am maimancat asa ceva . Mi-ai facut pofta acuma . Sunt foarte bune
si mie imi plac foarte mult :)
Trimiteți un comentariu