vineri, 3 aprilie 2009
PIZZA DE CASA
Ingrediente: 400 gr. faina, 25 gr. drojdie proaspata, 5 linguri de ulei de masline, 150 ml. lapte caldut, 1 lingurita sare, 1/2 lingurita zahar, apa calduta cat cuprinde, cabanos (s-au ce salam dorim), ciuperci, masline, porumb, gogosari murati, ketchup dulce s-au iute (dupa preferinta).
Mod de preparare:
Se amesteca faina, drojdia, uleiul de masline, laptele, sarea, zaharul, dupa care se adauga treptat apa si se framanta pana se desprinde de pe maini.
Se intinde o foaie din aluat si se aseaza in tava unsa si se lasa la crescut 10-15 minute.
Se unge aluatul cu un pic de ulei si cu ketchup,
se adauga cabanosul,
ciupercile,
porumbul,
gogosarii
si maslinele,
dupa care se rade cascaval deasupra si se introduce la cuptor pentru 30- 40 min. (depinde de cuptor :), la foc moderat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Arata foarte bine pizza ...felicitari!
Multumesc :) si a fost si gustoasa :) :)
Trimiteți un comentariu