***pt. aluat: 160gr. faina, 75 gr. unt, 60 gr. zahar si 1 galbenus.
***pt. umplutura: 3 linguri dulceata de caise, 125 gr. zahar, 150 gr. nuci tocate, 70 gr. unt si 50 ml. frisca.
Mod de preparare:
Se framanta aluatul, se infasoara in folie si se da la frigider 30min.
Se intinde o foaie de aluat si se aseaza in tava unsa si se unge cu dulceata.
Se caramelizeaza zaharul cu 2 linguri de apa, se inglobeaza nucile, untul si frisca si se repartizeaza uniform pe blat.
Se coace la cuptorul incins 15 min.,
apoi se taie triunghiuri
Gustoasa reteta !
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite, un Craciun imbelsugat si magic, alaturi de cei dragi, multa sanatate si un An Nou plin de bucurii !!!
LA MULTI ANI !!!
La multi ani si Craciun fericit iti doresc, alaturi de familie si cei dragi; numai bine si multa sanatate in noul an.
RăspundețiȘtergereiti doresc sa ai un Craciun fericit! si un An Nou plin de bucurii si impliniri
RăspundețiȘtergereLa multi ani!!
Multumesc pt. urari va doresc si eu sa aveti un Craciun Fericit!
RăspundețiȘtergere